Bogføring/Regnskab

Bogføring.

Bogføring er en af de administrative rutiner, som følger med, når du starter egen virksomhed. Hos Revirk tilbyder vi flere forskellige løsningsmodeller. Uanset hvilken af modellerne du vælger, vil ud få et internt og et eksternt regnskab som kan bruges videre af jer, og sendes til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Bogføring for jer
En af de muligheder som vi hos Revirk Rådgivning tilbyder dig som kunde, er at vi hjælper dig med bogføringen af de forskellige poster og bilag. Vi laver en aftale med jer, om modtagelse af jeres forskellige bilag, som skal føres ind i regnskabet, og fører dem ind i et regnskab.

Tjek af jeres egen bogføring
Et andet alternativ for jer som kunde hos Revirk Rådgivning er, at vi kommer ud og sidder hos jer og jeres virksomhed. Herfra vil vi bogføre jeres bilag og lignende regnskabsførelse.

Bogføring for jer
Den sidste model som vi tilbyder dig, er muligheden for at du selv bogfører, dine bilag, i regnskabet. Når du har bogført dine forskellige bilag og skal gøre klar til at rapportere regnskabet videre, vil vi gennemgå regnskabet, bilagene, fakturer med mere, for eventuelle fejl og mangler.

Regnskab

Der findes forskellige måder hvormed regnskabet kan udarbejdes, og det står vi klar til at hjælpe dig med. Uanset om der er tale om virksomhedsdrift i personligt eller selskabs regi.

Typisk vil udførelsen af regnskabet bestå af to regnskaber. Vi udarbejder et internt regnskab til virksomheden og ledelsens egen brug, samt et eksternt regnskab, som offentliggøres hos Erhvervs og selskabsstyrelsen.

Igennem udførelsen af regnskabet, vil omfanget af handlinger, være afhængigt af hvilken rapporteringsform, som virksomheden har valgt at følge. Under opstillingen af regnskabet, vil vi tage fat i kunden i forhold til deres bilag, og eventuelle tjek på relevante poster, hvis dette er et krav, eller skønnes at være nødvendigt.

Revirk Rådgivning er din foretrukne revisor i Fjerritslev, Thisted, Thy og Mors. Kontakt os nu

Copyrights © 2019 All Rights Reserved | Revirk Rådgivning.
jesper@revirk.dk · 22 16 43 19 ·