Budgettering

Budgettering

I forbindelse med driften af virksomheden og en styring af dens likvider, er det en god ide at have et overblik over hvilke indtægter og udgifter virksomheden forventes at realisere i de kommende 12 måneder.

Budgetter giver både et overblik over den mulige økonomiske udvikling men ikke mindst mulighed for at styre og påvirke den økonomiske udvikling.

Ledelsen kan løbende holde de faktisk realiserede tal, op i mod de budgetterede.

Herved kan der løbende dannes et billede af performance, og der kan rettes ind i tide.

Det er altid en god ide at lave realistiske budgetter, men samtidig med en lille overvægt på at presse organisationen. Hvis ikke de ambitiøse salgsmål sættes i budgettet, så realiseres de også næppe.

Hos Revirk Rådgivning beskæftiger vi os med flere forskellige brancher, og vi har en meget bred erfaring til at kunne bistå med budgetterne.

Vi arbejder bla. med budgetter for:

  • Vognmænd
  • Entreprenører
  • Butikker
  • Håndværkere
  • Maskinstationer

Regnskab

Der findes forskellige måder hvormed regnskabet kan udarbejdes, og det står vi klar til at hjælpe dig med. Uanset om der er tale om virksomhedsdrift i personligt eller selskabs regi.

Typisk vil udførelsen af regnskabet bestå af to regnskaber. Vi udarbejder et internt regnskab til virksomheden og ledelsens egen brug, samt et eksternt regnskab, som offentliggøres hos Erhvervs og selskabsstyrelsen.

Igennem udførelsen af regnskabet, vil omfanget af handlinger, være afhængigt af hvilken rapporteringsform, som virksomheden har valgt at følge. Under opstillingen af regnskabet, vil vi tage fat i kunden i forhold til deres bilag, og eventuelle tjek på relevante poster, hvis dette er et krav, eller skønnes at være nødvendigt.

Revirk Rådgivning er din foretrukne revisor i Fjerritslev, Thisted, Thy og Mors. Kontakt os nu